Sondaj "Formular de participare: Utilizarea eficienta a autorizatiilor de transport, lansarea UNTRRplanner si Conferinta internationala UNTRR - IRU dedicata competitiei, din data de 27 mai 2016, Bucuresti din cadrul T-festival 2016"
27.05.2016 ora 09:00 Hotel Pullman World Trade Center Bucuresti - Seminar privind utilizarea eficienta a autorizatiilor de transport rutier international de marfa - invitatii de la MT, AADR, ISCTR vor prezenta situatia actuala si vor dori sa afle de la transportatori ce ar trebui modificat pentru a imbunatati procesul de distribuire a autorizatiilor si pentru a elimina amenzile. Detalii si inscrieri cornel.iordache@untrr.ro 0724 044 719

27.05.2016 ora 11:00 Hotel Pullman World Trade Center Bucuresti - Lansarea UNTRR planner - cel mai mare planificator profesionist de rute din Europa, va fi lansat in Romania sub denumirea UNTRRplanner in conditii speciale pentru membrii UNTRR. UNTRRplanner este un instrument extrem de util si valoros in relatii cu clientii internationali, unii solicitand transportatorilor cotatii pe baza acestui planner. UNTRRplanner asigura o platforma comuna la nivel european pentru calcularea costurilor aferente diferitelor rute si tipuri de autovehicule utilizate. Detalii si inscrieri george.dobre@untrr.ro 0720 999 240 precum si la www.untrr.ro/registrationform

Membrii UNTRR care participa la lansarea UNTRRplanner primesc un tichet albastru pe care il pot introduce in urna din care se va extrage un bilet la meciul de fotbal Franta-Romania din deschiderea Campionatului European de Fotbal 2016 din 10 iunie 2016 de la Paris. Se asigura transport si cazare. Cei care se vor inscrie online vor avea doua tichete de participare pe care le vor putea introduce in urna disponibila pe timpul lansarii UNTRRplanner. Extragerea tichetului albastru castigator se va face la Cocktailul UNTRR de la ora 18:00, sala Cupola, din cadrul World Trade Center.

27.05.2016 ora 12:30 Hotel Pullman World Trade Center Bucuresti - Conferința internațională organizată de IRU și UNTRR „Tendințele globale & Provocările Europene într-o lume în continuă mișcare”
Detalii si inscrieri george.dobre@untrr.ro 0720 999 240 precum si la www.untrr.ro/registrationform Fiecare participant la Conferinta primeste un tricou T-festival 2016 si o bratara de acces pe 3 zile la T-festival!!!

Fiecare participant la Conferinta primeste un tichet alb pe care il poate introduce intr-o urma dedicata din care se vor extrage 20 mingi de fotbal, 5 asigurări medicale de călătorie pe 12 luni oferite de VectorBroker, 10 roviniete pentru autoturism valabile 1 an de zile (categoria A12). Extragerea tichetelor albe castigatoare se va face la Cocktailul UNTRR de la ora 18:00, sala Cupola, din cadrul World Trade Center.

Membrii UNTRR care participa la Conferinta internationala primesc un tichet portocaliu pe care il pot introduce in urna din care se vor extrage doua bilete la meciul de fotbal Franta-Romania din deschiderea Campionatului European de Fotbal 2016 din 10 iunie 2016 de la Paris. Se asigura transport si cazare. Cei care se vor inscrie online vor avea doua tichete de participare pe care le vor putea introduce in urna disponibila pe timpul Conferintei internationale. Extragerea celor doua tichetete portocalii castigatoare se va face la Cocktailul UNTRR de la ora 18:00, sala Cupola, din cadrul World Trade Center.


Sondajul a fost închis și răspunsurile nu mai sunt acceptate.
Vă mulțumim pentru interes.


Vă mulțumesc pentru răspunsuri și vă recomand acest site - este foarte ușor să creați sondaje cu iSondaje.ro!