Sondaj "Evolve INTERNSHIP"
Proiectul de dezvoltare personală Evolve Internship

Prin acest proiect ne propunem să venim în întâmpinarea nevoilor elevilor, studenților, respectiv tinerilor de a găsi oportunități de internship și în același timp de a-și descoperi potențialul și de a-l dezvolta într-un mediu plăcut și stimulant.
Propunem următoarele activități coordonate de trainerii cu experiența acumulată în urma proiectelor de orientare și gestiunea carierei pe care le-am desfășurat prin asociația noastră.

Etapa 1 - Training & Workshop - Orientarea în Carieră
Etapa 2 - Training Comunicare & Abilități de Prezentare
Etapa 3 - Interviul: Pașaport pentru Angajare
Etapa 4 - Teamwork - Munca în Echipă

La finalul training-urilor, participanții vor avea portofoliul personal complet, dezvoltarea personală finalizată și vor fi pregătiți pentru efectuarea de internship în companii din Oradea și Bihor!

Metoda de organizare:
- În cadrul programului de dezvoltare personală participanții vor fi grupați după nivelul educațional (elevi, studenți, tineri absolvenți);
- Prețul de participare în cadrul proiectului Evolve Internship este de 300 de lei care se pot achita bancar (IBAN:RO30RNCB0032145810330001 - BCR) sau la sediul asociației A.R.D.T. Oradea (Cetatea Oradea, Corp C, etaj 2, sala 003);
- Participanții pe durata programului de activitate vor avea un coordonator de grup, care se va ocupa de pregătirea susținerii training-urilor, materialele de training, programări de săli și asigurarea comunicării programului de training tuturor participanților.

Pentru mai multe informații vă așteptăm la numărul de telefon - 0733 704 740 - Barabaș Bernard Filip

DISCLAIMER:
Prin acest formular vă solicităm să vă exprimați consimțământul pentru a putea utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal, în scopurile specificate aici. Vă rugăm să completați acest formular doar dacă sunteți de acord să ne acordați acest consimțământ în vederea scopurilor specificate aici.