Sondaj "Studiul SEM 2013-2014 pentru Agentii"
Asociatia SEMRo este un partener strategic ce apara interesele comune ale specialistilor de marketing online in motoare de cautare (SEO) si ale celor din marketingul online in regim “plata pe click” (PPC).

Studiul de fata reprezinta o cercetare asupra pietei SEM din 2013 si prognoze pentru 2014. Anul trecut, Asociatia SEMRo a implementat pentru prima data in Romania aceasta cercetare asupra pietei de online marketing din tara noastra. A fost un proiect de anvergura nationala cu un real succes: au participat 250 respondenti care au primit studiul gratuit si peste 300 oameni au achizitionat studiul si s-au inscris sa primeasca newsletter-e periodice.

Datele personale ale respondentilor raman confidentiale (numele, ocupatia, orasul si adresa de e-mail). Le vom folosi doar la crearea unei baze de date catre care comunicam periodic informatii de interes, relevante pentru acest domeniu.
Daca totusi preferati anonimatul, este de ajuns sa completati semnul "-" (minus) in dreptul campurilor aferente datelor personale.
Respondentii vor primi studiul gratuit pe adresa de e-mail completata in antetul chestionarului.

Si dvs. puteti ajuta! Completati acum chestionarul de mai jos, dureaza doar 5 minute!